Landstede Groep
   
Jaargang 4 | Editie 8 | Archief 2015 - 2019

Onderwijsagenda

Wil je bijgepraat worden over ontwikkelingen in jouw vakgebied, geïnspireerd worden door andere onderwijsprofessionals of kennis opdoen over een specifiek onderwerp? In onze onderwijsagenda zie je welke conferenties, studiedagen en congressen er de komende tijd worden gehouden.

 

Poll

Bezoek je wel eens een onderwijscongres of informatiebijeenkomst over onderwijs?
22 januari: Congres Gepersonaliseerd Onderwijs

Futureproof: sluit aan bij de behoefte van de student & maatschappij

Plaats: Utrecht

Meer informatie

7 februari: Havo-congres: Trots op havo

Op donderdag 7 februari 2019 vindt de zevende editie plaats van het Havocongres ‘Trots op havo’.

Steeds meer scholen zijn bezig met aanpassingen op de havo of bereiden veranderingen voor. Maatwerk, recht doen aan verschillen, onderwijs meer personaliseren en/of meer flexibel lesaanbod zijn veel voorkomende begrippen bij deze aanpassingen. Via lezingen, workshops, rondetafelgesprekken en good practices van havo-scholen komen deze thema’s in een gevarieerd programma aan bod.

Locatie: Congrescentrum De Werelt, Westhofflaan 2, Lunteren
Tijd: 09.00 - 16.00 uur

Meer informatie

13 maart 2019: Vmbo-conferentie 2019

Op 13 maart 2019 organiseert Sardes samen met het Platform TL, Stichting Platforms vmbo en de VO-raad de landelijke vmbo-conferentie. De conferentie is gericht op docenten, teamleiders, directieleden en andere professionals die werken met en voor de vmbo-leerling.

Locatie: Congrescentrum Brabanthallen, Oude Engelenseweg 1, ’s-Hertogenbosch.

Tijd: 09.00 - 15.30 uur

Meer informatie

28 maart 2019: VO-congres 2019

Het VO-congres vindt in 2019 plaats op donderdag 28 maart in Nieuwegein. 

Meer informatie

29 maart: Virtual Reality in het onderwijs: hét congres

Op 29 maart organiseert Het Innovatienetwerk Virtual Reality in het onderwijs: hét congres. Laat je inspireren en informeren over de verschillende mogelijkheden die Virtual Reality het onderwijs te bieden heeft. Verschillende relevante sprekers delen hun kennis en ervaring bij de inzet van VR. Tevens heb je tijdens de Experience de kans om verschillende VR ervaringen zelf te testen en te netwerken met onderwijsprofessionals die met VR aan de slag zijn of dat van plan zijn om te gaan doen.  

Meer informatie

10 april: Congres Leren en Lesgeven 2019

Dit jaar staan de onderwerpen brein, gedrag en leren centraal. Prof. Margriet Sitskoorn en Prof. Eveline Crone vertellen je alles over het ontwikkelende brein van kinderen en pubers. Filosoof Prof. Ruud Veltenaar laat zien hoe het onderwijs van de toekomst er uit ziet. Bekende onderwijsexperts als Kees van Overveld, Hans van Luit en Peter Mol laten je in workshops zien hoe je de laatste inzichten in leren en gedrag kunt toepassen in de klas.

Meer informatie
Vorige
1 2 3 4 5 6 7 8 9