Landstede Groep
   
Jaargang 1 | Editie 1 | Archief 2015 - 2019
Informatief

Digitaal samenwerken met Connect

Handig samenwerken, kennis delen, jezelf presenteren, elkaar versterken en snel informatie, werkomgevingen en collega’s vinden: dat en meer kan allemaal op Connect, het nieuwe sociale intranet voor medewerkers.

 

Digitaal werken wordt een stuk efficiënter en interessanter met Connect. Een intranet is niet alleen maar zenden, maar ook interactief, dus sociaal. Connect is een middel dat het primaire proces digitaal slim ondersteunt. Het bevordert de samenwerking en helpt je op je werkplek.

Applicaties en werkomgevingen zijn eenvoudig hanteerbaar. Je kunt samenwerken met collega’s, waar ze zich ook bevinden, waardoor je snel kennis kunt delen en elkaar kunt versterken. Connect wordt gefaseerd geïntroduceerd met een geleidelijke overgang. Maar we beginnen met samenwerken en communiceren op het nieuwe intranet.

Microsoft investeert veel in Office365. We gaan dus automatisch mee in de nieuwe ontwikkelingen. Ook eventuele applicaties zijn zo toegevoegd, waardoor we altijd up-to-date zijn.

Je kunt makkelijk online vergaderen, je kunt thuis werken aan je documenten. Het werkt heel intuïtief. Connect is niet verplicht, maar een ondersteunend systeem waarmee je heel veel kunt.

 

 
Vorige
Volgende
1 2 3 4 5 6 7