Landstede Groep
   
Jaargang 4 | Editie 6 | Edities

Onderwijsagenda

Wil je bijgepraat worden over ontwikkelingen in jouw vakgebied, geïnspireerd worden door andere onderwijsprofessionals of kennis opdoen over een specifiek onderwerp? In onze onderwijsagenda zie je welke conferenties, studiedagen en congressen er de komende tijd worden gehouden.

 

30 oktober: NRO-congres ‘Samen op Koers’

Het NRO-congres is een dag vol inspiratie en kennisdeling. Kom ook en ontdek samen hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken.

Locatie: Locatie Pullman Cocagne - Eindhoven
Tijd: 09:00-17:00 uur

Meer informatie

31 oktober: Conferentie Onderwijs-Jeugd

Een krachtige samenwerking tussen onderwijs, jeugdhulp en gemeenten vraagt erom dat men elkaar kent. Alleen zo kan inhoud worden gegeven aan daadwerkelijk interprofessioneel samenwerken aan de ontwikkelkansen van kinderen. En dáár draait het om tijdens deze conferentie 'Onderwijs-Jeugd' op 31 oktober 2019.

Locatie: Van der Valk - Veenendaal
Tijd: 19:30-16:45 uur

Meer informatie

18 november: Dag van het MBO

De Dag van het mbo is dé dag waarop we breed uitdragen dat het goed gaat met het middelbaar beroepsonderwijs. De kwaliteit is op orde; studenten, mbo-professionals en het bedrijfsleven zijn tevreden. Overal in het land zijn er ideeën om het onderwijs nog beter te maken. En de waardering voor het mbo neemt toe. Op maandag 18 novemberonderstrepen we dat vele handen mooi werk maken. Dat doen we door talent, vakmanschap, frisse ideeën en topsprekers uit het bedrijfsleven, politiek, sport, wetenschap en uiteraard ook het onderwijs samen te brengen.

Locatie: Theater Orpheus Apeldoorn.

Tijd:  08.30 - 17.00 uur

Meer informatie

19 november: Scholenconferentie 'Verrassend Passend'

Steunpunt Passend Onderwijs organiseert op dinsdag 19 november 2019 weer de jaarlijkse scholenconferentie ‘Verrassend Passend’ voor schoolleiders, IB’ers, zorgcoördinatoren, leraren, medewerkers jeugdzorg en leerplichtambtenaren.

Meer informatie
Vorige
Volgende
1 2 3 4 5 6 7 8