Landstede Groep
   
Jaargang 2015 | Editie 5 | Archief 2015 - 2019

Intro / Fotowedstrijd

Nog een paar vergaderingen en/of lessen en dan zit het schooljaar 2014-2015 er op. Je bent waarschijnlijk bezig met het afronden van het schooljaar en dan kun je genieten van een welverdiende vakantie. Dit is ook de laatste editie van ZinMag voor dit schooljaar.

In deze laatste editie voor de zomervakantie hebben we een paar veranderingen doorgevoerd op basis van het lezersonderzoek. De mix tussen zwaardere en lichte onderwerpen en tussen persoonlijke en inhoudelijke artikelen hebben we wat bijgesteld. Waar mogelijk passen we meer fotografie toe. Tekst wordt gelukkig nog steeds het hoogst gewaardeerd en de lezers geven aan best wat leestijd voor ZinMag over te hebben.

Persoonlijke verhalen worden ook hoog gewaardeerd. In deze editie zijn we gestart met een nieuwe vraag-en-antwoord rubriek. Onze stagiairs hebben in hun laatste bijdrage Aardrijkskundedocent van het Thomas a Kempis College Erik Selhorst gevraagd naar zijn passies. Ook hebben de stagiairs de fotografie verzorgd.

In de nieuwe rubriek Het Goede Doel worden ervaringen gedeeld van goede-doelen-acties en vrijwilligerswerk. Centraal staat hier de persoonlijke beleving. Ben jij ook betrokken bij een goed doel of vrijwilligerswerk en wil je graag je ervaringen delen? Laat het ons weten. 

Header_ZinMag_Lab.jpg

Andere hoog gewaardeerde thema’s uit het lezersonderzoek: trends & ontwikkelingen, onderwijsmethoden en bestuur & organisatie. De eerste twee staan ook in deze editie, met een artikel over de onderzoekende docent en ervaringen met stages in Ierland. Over bestuur en organisatie: na de zomer beginnen we een serie waarin verschillende bestuursorganen onder de loep worden genomen.

Opvallend is de hoeveelheid nieuws over onderwijs in de media. Bijna dagelijks verschijnen er uitgebreide artikelen. Ook deze rubriek wordt hoog gewaardeerd. We houden het onderwijsnieuws dagelijks bij op de twitterpagina van ZinMag. Een selectie nemen we op in dit digitale magazine. De aangepaste mediarubriek laat nu beter de verbinding zien tussen Twitter en dit magazine.

Een fijne vakantie en tot in het nieuwe schooljaar!

Deze zomer hebben we een fotowedstrijd georganiseerd. Lees verder 

 

 

 

Winnaar van de prijsvraag in editie 4: Karola de Groot

 
Volgende
1 2 3 4 5 6 7 8