Landstede Groep
   
Jaargang 2015 | Editie 6 | Archief 2015 - 2019
Introductie / Peilingen

Intro bij deze editie / peilingen pesten en huisvesting

In deze editie werpen we nog een laatste blik op de voorbije zomervakantie met de fotowedstrijd zomerfoto 2015. Veel mooie zonsondergangen, maar ook verrassend huiselijke en exotische locaties. De Waddeneilanden blijken een favoriete bestemming te zijn onder de inzenders.

In de serie over toezichts- en adviesorganen trappen we af met een artikel over de Raad van Toezicht. En in deze editie maak je ook kennis met de Vertrouwenspersoon voor medewerkers: Margriet Hiddingh.

Met het begin van het nieuwe schooljaar zijn er veel artikelen over het onderwijs verschenen. Een selectie lees je in de rubriek Onderwijs in de Media. Daarin onder meer een artikel over de 45.000 kinderen die in Nederland het afgelopen jaar zijn blijven zitten in het voortgezet onderwijs.

En we hebben een primeur. Voor het eerst hebben we een favoriete app in de rubriek De Favorieten van... In onze andere vaste rubriek, Het Goede Doel, vertelt Jeroen Knegt hoe hij met de mud masters geld wil inzamelen voor een kleinschalig project in Kenia.

Aan de hand van een portret van Cor Straatsma besteden we aandacht aan het 50-jarig bestaan van het christelijk onderwijs in Dronten en aan de bijbehorende reünie. Verder een fotoreportage van de Bruisweken, de introductiedagen voor het mbo en hbo in Zwolle. En we hebben natuurlijk een nieuwe prijsvraag.

Dit najaar zal ZinMag aandacht besteden aan huisvesting, de plek waar we werken, en aan pesten op het werk (en in de klas). Hieronder kun je peilingen over beide onderwerpen invullen. Ervaringen en tips over deze onderwerpen kun je mailen naar redactie@zinmag.nl. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om.
Volgende
1 2 3 4 5 6 7 8 9